x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultima speranţă pentru titlu

Ultima speranţă pentru titlu

20 Mar 2009   •   00:00
Ultima speranţă pentru titlu
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Confruntarea din Trivale, programată astăzi, de la ora 20:45, în direct la Antena 1, se anunţă una extrem de tensionată. Jucătorii piteşteni au promişi câte 2.000 de dolari pentru o victorie, în timp ce steliştii vin cu speranţele reaprinse în lupta pentru titlu.



Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, s-a declarat extrem de încrezător înaintea meciului care ar putea să reintroducă echipa din Ghencea pentru şefia clasamentului.

"Jocul trebuie tratat la fel cum va trebui să facem cu toate partidele de acum înainte, adică să mergem la victorie. Dacă nu vom reuşi un rezultat pozitiv, ar conta enorm în clasament. Sunt sigur însă că jucătorii noştri vor face un meci foarte bun. Atmosfera s-a mai îmbunătăţit, încrederea a mai crescut şi nu am probleme de lot", a declarat tehnicianul "roş-albaştrilor".

PITEŞTENI SUPERMOTIVAŢI
"Fiara" a comentat şi pe marginea litigiilor lui Dinamo cu FC Vaslui şi FC Timişoara, care ar putea să reducă distanţa dintre Steaua şi primul loc: "Dacă Dinamo ar pierde cele 3 puncte cu Vasluiul, ne-am apropia. Există însă şi posibilitatea ca FC Timişoara să primească cele 6 puncte înapoi şi atunci s-ar distanţa ei. Trebuie să ne gândim doar la noi şi să obţinem victoria în fiecare meci".

Pe de altă parte, preşedintele clubului FC Argeş, Cristian Mincă, a anunţat că jucătorii pregătiţi de Ionuţ Badea vor avea prime de 2.000 de dolari pentru un eventual succes în meciul cu Steaua. "Ne gândim la victorie, mai ales că vom juca în faţa propriilor suporteri, iar stadionul va fi probabil plin. Chiar dacă jucăm în deplasare sau acasă, ne propunem întotdeauna să obţinem cele 3 puncte. Băieţii vor avea o primă de victorie de 2.000 de dolari pentru acest meci", a declarat oficialul grupării din Trivale.

De ce a fost delegat Ionică Serea

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a explicat ieri motivele delegării controversate a centralului Ionică Serea la meciul dintre FC Argeş şi Steaua. "Pe cine era să pun la acest meci? Alexandru Tudor a arbitrat miercuri în Cupa UEFA, poate dacă meciul era sâmbătă sau duminică puteam să-l aleg pe el. Apoi, Marius Avram şi Mugurel Drăgănescu au greşit în ultimele meciuri.

Astfel, a rămas Ionică Serea, un arbitru de top 10, care nu degeaba a fost la un moment dat pe lista FIFA. El a demonstrat de-a lungul timpului că are valoare şi că merită să arbitreze la cel mai înalt nivel în Liga 1".

Şeful arbitrilor s-a arătat îngrijorat şi de atmosfera creată în ultimele zile. "Aceste reacţii negative şi presiunile din jurul arbitrilor nu fac bine nimănui, dar afectează în special jucătorii. Eu am testat, fotbaliştii devin mai nervoşi când există asemenea controverse." În altă ordine de idei, printr-un comunicat remis ieri de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS), fanii "roş-albaştrilor" anunţă că vor continua protestele împotriva finanţatorului Gigi Becali.

"Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci, cred că Steaua se va lupta la titlu"
Marius Lăcătuş - antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport