x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Un copil de 31 de ani"

"Un copil de 31 de ani"

de Delia Gomoescu    |    02 Feb 2010   •   00:00
"Un copil de 31 de ani"
Sursa foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/MEDIAFAX

Pantaleo Corvino l-a dojenit pe Mutu pentru că s-a repezit la pastilele aduse de mama sa ca un copil la o bucată de ciocolată.



Clubul Fiorentina este alături de Adi Mutu în scandalul "sibutramina", însă directorul sportiv Pantaleo Corvino nu ezită să îl tragă de urechi pe jucătorul român. "A fost o greşeală stupidă. Mutu este un copil de 31 de ani. Adrian nu vrea să recunoască, dar aşa este. Pe teren e un campion, dar în afara lui nu îşi dă seama că ar trebui să se gândească asupra anumitor lucruri. Nu ar fi trebuit să alunece pe aceste coji de banane", a declarat ieri conducătorul grupării viola pentru postul de televiziune Rai. Corvino a continuat şi mai dur: "Are 31 de ani şi ştie că dacă ia o pastilă trebuie să anunţe clubul. Dar el s-a repezit să ia ce i-a adus mama. Ca un copil care primeşte o ciocolată. E un lucru grav pentru un profesionist".

În schimb, coechipierii îl susţin necondiţionat pe Mutu. Jovetici i-a dedicat atacantului român golul pe care l-a înscris duminică, la meciul cu Cagliari, scor 2-2, din etapa a 22-a din Seria A. Totuşi, pentru a suplini absenţa "Briliantului", Fiorentina l-a adus pe brazilianul Keirrison, venit sub formă de împrumut de la Barcelona, via Benfica.

În timp ce boss-ul Fiorentinei îl dojeneşte pe Mutu, fostul director general al lui Juventus, Luciano Moggi, consideră că gruparea toscană are partea ei de vină. "A fost o naivitate şi din partea Fiorentinei. Clubul trebuie să se informeze întotdeauna în legătură cu ceea ce iau jucătorii. Îmi amintesc un episod în care Pippo Inzaghi făcea, pe cont propriu, anumite inhalaţii şi am evitat să-l mai convocăm, pentru a nu avea probleme", a precizat Moggi.

×
Subiecte în articol: sport