x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Urziceni – Gaz Metan 1-1: Campioana, încă un pas fals

Urziceni – Gaz Metan 1-1: Campioana, încă un pas fals

08 Apr 2010   •   00:00

Campioana en-titre a păşit strâmb în faţa medieşenilor şi pare a fi alunecat de pe lista pretendentelor la titlu. "Rezerva" Dudiţă a adus un punct nesperat pentru Gaz Metan, marcând la doar câteva secunde după ce a intrat în locul lui Nohai.



Unirea a deschis scorul în prima repriză prin golgeterul Bilaşco, însă finalmente nu a putut învinge rezistenţa unei echipe lipsite de câţiva oameni de bază. Antrenorul Cristian Pustai i-a lăsat la Mediaş pe Florin Lazăr, Kubala, Hoban, Liţu şi Silvăşan, primii doi aflaţi la limita suspendării, considerând că meciul din etapa următoare, de acasă, cu Pandurii este mai important.

Doru Dudiţă a egalat neaşteptat în urma unei erori de apreciere comise de stoperul gazdelor, Bruno Fernandes. Pe final, ialomiţenii au forţat, dar nu au reuşit să salveze nimic şi pierd contactul cu grupul care speră la titlu şi la banii din Liga Campionilor. Mijlocaşul ardelenilor, Trtovac, a văzut cartonaşul roşu în minutul 90.

CRAIOVA SUFERĂ
Tot ieri la Alba Iulia, Unirea a învins cu 2-0 pe Universitatea Craiova, prin golurile marcate de Selagea ('69-penalty, '72) şi după o partidă tensionată, arbitrată de Alexandru Tudor, cu 13 cartonaşe galbene şi cu olteanul Ologu eliminat în minutul 45+2. Pe final, în minutul 89, oltenii au marcat prin Firţulescu, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid la Dina. Speranţele Craiovei pentru evitarea retrogradării se leagă de paşii greşiţi ai contracandidatelor.

×
Subiecte în articol: sport