x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Usain Bolt îl va antrena pe Cristiano Ronaldo!

Usain Bolt îl va antrena pe Cristiano Ronaldo!

09 Mar 2009   •   00:00

Cristiano Ronaldo se va antrena, începând din  vară, pentru a-şi îmbunătăţi viteza în joc, cu sprinterul Usain Bolt, a anunţat managerul atletului jamaican, Ricky Simms. Viitorul antrenor al Balonului de Aur este de trei ori campion olimpic la Beijing.



"Cu singuranţă se va întâmpla. Vom stabili ceva în vară atunci când Usain va veni să concureze în Europa", a precizat Simms, care a specificat că întâlnirea dintre Ronaldo şi Bolt nu va fi una de ordin comercial. Publicaţia telegraph.co.uk menţionează că Bolt este un pasionat de fotbal şi un mare admirator al fotbalistului portughez, iar recent i-a transmis un mesaj atacantului echipei Manchester United în care i-a cerut acestuia un autograf. De asemenea, Ronaldo este un admirator al triplului campion olimpic şi ar dori un sfat de la acesta pentru a putea să-şi îmbunătăţească viteza pe terenul de fotbal, notează sursa citată.

Atletul Usain Bolt este triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din capitala Chinei, în probele de 100 metri, 200 metri şi 4x100 metri şi a stabilit în 2008, la Beijing, trei recorduri mondiale.

×
Subiecte în articol: sport