x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Verdictul, in 10 zile

Verdictul, in 10 zile

08 Iul 2004   •   00:00

Rapidistul Nicolae Grigore va afla in curand daca va avea drept de joc pentru partidele din startul noii editii de campionat.

DELIA GOMOESCU

Potrivit presedintelui Comisiei Nationale Antidoping, Ioan Dragan, rezultatele contraexpertizei in cazul jucatorului giulestean vor fi puse la dispozitia LPF in maximum 10 zile. "Produsele farmaceutice au fost duse la un laborator pentru analize, iar in putin timp vom avea raspunsul la testul B al jucatorului, care inseamna practic refacerea intregii analize a probelor. Toata aceasta procedura este regulamentara", a precizat Dragan.

OPTIMISM. Aflat cu echipa giulesteana in cantonamentul din Poiana Brasov, Grigore a afirmat ca are incredere in rezultatul contraexpertizei: "Sper sa iasa bine si sa nu fiu suspendat. Imi doresc sa fiu sanatos si sa pot juca pentru Rapid in prima etapa. M-a afectat foarte mult aceasta situatie". Jucatorul si secretarul general al gruparii alb-visinii, Constantin Zotta, au asistat ieri la Comisia Nationala Antidoping la deschiderea probei de la testul B. Pentru ca LPF a precizat ca nu este de acord sa achite costul testelor, Rapid a anuntat ca va suporta toate cheltuielile necesare pentru expertizarea, in tara sau in strainatate, a medicamentelor pe care medicul Marian Dumitru i le-a prescris lui Grigore.

AMANARE. Jucatorul rapidist a fost depistat pozitiv cu norandrosteron la un control antidoping efectuat dupa meciul Dinamo - FC Brasov, pe 1 mai. Comisia de Disciplina a LPF a analizat acest caz, dar a amanat luarea unei decizii pana la aflarea rezultatelor probei B si a medicamentelor prescrise jucatorului de medicul Marian Dumitru.

BACIU

Desi era asteptat la Poiana Brasov, unde Rapid se afla in cantonament, fundasul Ceahlaului Piatra-Neamt, Lucian Goian, nu a mai ajuns presedintele nemtenilor, motivand ca giulestenii au incetat tratativele. "Nu stiu ce s-a intamplat, dar asta este. Eu credeam ca este ca si rezolvat transferul. Ei au renuntat, nu eu", a declarat Gheorghe Stefan. In aceste conditii, conducerea "visiniilor" s-a reorientat si il doreste acum pe bacauanul Eugen Baciu, in varsta de 24 de ani. Presedintele Dinu Gheorghe a luat deja legatura cu omologul sau, Gheorghe Chivorchian, pana ieri dupa-amiaza neajungandu-se la un acord. Nu este exclus insa ca bacauanul, care are si o selectie la echipa nationala, sa apara zilele acestea in cantonamentul de la Poiana Brasov.

AMICALE

Rapid va sustine doua partide de verificare in cadrul stagiului de pregatire de la Poiana Brasov. Giulestenii vor intalni astazi, de la ora 17:30, la Rasnov, divizionara D FC Rasnov, urmand ca sambata, de la ora 11:00, inainte de revenirea la Bucuresti, sa joace cu FC Brasov, fosta echipa a antrenorului Razvan Lucescu. Intre 13 si 25 iulie, gruparea de sub podul Grant va efectua un turneu in Elvetia, unde va disputa patru partide amicale.

×
Subiecte în articol: sport