x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vor injectii cu "victorie"

Vor injectii cu "victorie"

04 Sep 2004   •   00:00
Vor injectii cu "victorie"

La o saptamana dupa prima infrangere din acest campionat, 1-2 cu FCM Bacau, fotbalistii rapidisti spun ca echipa lor nu trece printr-un moment de criza.

EXPLICATII. "Rapid nu se afla in nici o criza. Am pierdut un meci, asa cum se intampla in viata oricarei echipe", a spus Daniel Niculae (foto). "Castigam urmatoarele meciuri si totul va fi bine. Probabil ne face vreo injectie Razvan Lucescu si trecem peste acest moment. O injectie cu victorie", a incheiat atacantul giulestean.

COSMAR. "Ne-a trecut supararea. A fost un esec, dar speram sa nu se mai repete. Am jucat bine, dar am pierdut din greseli personale. Bacaul este cosmarul Rapidului, nu am mai castigat acolo de vreo trei ani. Nu au nimic in plus fata de noi, poate doar putin noroc. Nu se poate spune ca noi trecem printr-o criza. Dinamo si Steaua trec prin momente mai grele decat noi", a spus, la randul sau, Daniel Perja. (Ionut Paduraru)

INCURAJARI

Dupa infrangerea in fata Bacaului, giulestenii au fost vizitati de Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk. "Ne-a spus sa avem incredere in noi, ca suntem o echipa tanara si putem face o figura frumoasa in acest campionat", a precizat Niculae. In plus, Perja a dezvaluit ca Mircea Lucescu "nu se implica in treaba lui Razvan, nu discuta intre ei despre antrenamentele lor".

×
Subiecte în articol: sport