x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zalgiris - CFR CLUJ 1-2 / Pas spre finala

Zalgiris - CFR CLUJ 1-2 / Pas spre finala

de Mihai Igirosanu    |    28 Iul 2005   •   00:00
Zalgiris  -  CFR CLUJ 1-2 / Pas spre finala

CFR Cluj a facut un pas urias spre finala Cupei UEFA Intertoto, invingand la Vilnius, aseara, echipa locala, Zalgiris, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Florin Dan si Adrian Anca.

CFR Cluj a facut un pas urias spre finala Cupei UEFA Intertoto, invingand la Vilnius, aseara, echipa locala, Zalgiris, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Florin Dan si Adrian Anca.

La inceputul meciului, delegatul UEFA a discutat cu oficialii gazdelor pe tema sumelor imense, in jur de un milion de dolari, pariate in ultimele doua zile pe victoria CFR-ului. "Noua nu ne-a reprosat nimeni nimic, dar am inteles ca ei ar fi fost suspectati. Totul s-a desfasurat la inceputul meciului", a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Pana la urma, CFR Cluj s-a impus fara dubii, in fata a putin peste 2.000 de spectatori.

TENSIUNE. Prima repriza a fost salvata de golul lui Florin Dan (’37), care a sutat de la 14 metri in poarta gazdelor. Zalgiris a reusit egalarea, prin rezerva Osipovici (’72). Rezervele au decis soarta meciului. La prima atingere a balonului, Turcu a obtinut penalty-ul pe care Coroian l-a ratat, dar Anca a impins mingea respinsa in plasa, aducand victoria. La meciul-retur de duminica, Dorinel Munteanu nu va evolua, el primind ieri al doilea cartonas galben. "Mi-a fost teama de oboseala si de pierderea concentrarii, dar echipa a facut si acum un meci bun si a obtinut o victorie importanta", a declarat veteranul echipei. CFR a evoluat in formula: Turcas - Panin, Jula, Milosevici, D. Toma - Fl. Dan, D. Munteanu (’73 Minteuan), Coroian, Oncica (’73 Turcu) - Tilinca (’66 Anca), Bruncevici. In cealalta semifinala, Wolfsburg - Lens 0-0.

DORINEL VA MAI FI CONVOCAT
Intr-un interviu acordat pentru Ziarul clujeanului, selectionerul Victor Piturca a declarat ca va apela si in continuare la serviciile antrenorului-jucator al celor de la CFR, Dorinel Munteanu. "Lui Dorinel Munteanu i se datoreaza, in mare parte, succesul lui CFR Cluj in Europa. Dorinel a jucat ca in tinerete si a adus la Cluj mentalitatea de invingator, mentalitatea de profesionist. Am mai declarat, il voi convoca in continuare la echipa nationala", a precizat Piturca. Dintre ceilalti jucatori ai CFR-ului, selectionerul i-a mai remarcat pe atacantul Adrian Anca si pe stoperul Vasile Jula.

×
Subiecte în articol: sport