x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zâmbet de "Motan"

Zâmbet de "Motan"

06 Aug 2009   •   00:00
Zâmbet de "Motan"

Într-un moment în care jocul "roş-al­baştrilor" se afla în mare suferinţă, Bogdan Stancu a salvat seara Stelei, scoţând un penalty şi marcând două goluri.



După o nouă victorie contra lui Motherwell, trupa lui Bergodi şi-a asigurat calificarea în play-off-ul pentru grupele Europa League, însă lu­crurile n-au fost deloc simple pentru ste­lişti.

Prima repriză le-a aparţinut scoţie­ni­lor de o manieră categorică, care au luat şi mai tare viteză după ce au deschis scorul în minutul 16. Până la pau­ză, Stea­ua nu s-a regăsit deloc, apă­rân­du-se la dis­perare undeva la 30 de metri de poarta lui Zapata, dar gazdele au mai avut alte două ocazii uriaşe de a marca, plus un penalty neacordat.

După un alt mo­ment de noroc, un şut al lui Murhpy la o palmă de vinclul lui Zapata în minutul 50, şi-a început recitalul Bogdan Stancu. "Mota­nul" a scos un penalty, transformat sigur de veteranul Petre Marin, a marcat golul serii printr-o execuţie fabuloasă de la 30 de metri, pentru ca apoi să închidă tabela şutând la colţul lung.

×
Subiecte în articol: sport motherwell-steaua