x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ciucă: Așa cum arată datele, nu există acest parcurs de revenire în învățământul online

Ciucă: Așa cum arată datele, nu există acest parcurs de revenire în învățământul online

05 Sep 2022   •   11:30
Ciucă: Așa cum arată datele, nu există acest parcurs de revenire în învățământul online
Sursa foto: Hepta

Așa cum avem datele în momentul de față, nu există acest parcurs, astfel încât să revenim la învățământul online, spune premierul Nicolae Ciucă. El afirmă, însă, că este posibil să se reintre în sistemul online „punctual și specific”, iar autoritățile trebuie să fie pregătite.

„Am discutat acexst subiect atunci când s-au desfășurat analizele, înainte de începerea anului de învățământ. Așa cum avem datele în momentul de față, nu există acest parcurs, astfel încât să revenim la învățământul online”, spune NIcolae Ciucă.

Premierul precizează că „niciodată nu zicem niciodată”.

„Noi suntem pregătiți ca acolo unde, probabil, punctual și specific să fim în măsură să luăm și o astfel de decizie. Dar concluziile după doi ani de pandemie în care învățământul nu s-a desfășurat așa cum e firesc, ne determină să luăm măsurile de precauție, astfel încât să nu mai lăsăm să ajungem în situația în care să revenim în online. Trebuie să pregătim sistemul de învățământ, trebuie să avem un suport tehnic și tehnologic pentru tot ceea ce înseamnă partea de modernizare a sistemului de educație, trebuie să existe și această posibilitate, dar nu vrem să ajungem acolo”, încheie Ciucă

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: învăţământ online