x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Deca: Vom introduce câte o zi liberă între probele de la evaluarea națională și bacalaureat

Deca: Vom introduce câte o zi liberă între probele de la evaluarea națională și bacalaureat

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2024   •   18:15
Deca: Vom introduce câte o zi liberă între probele de la evaluarea națională și bacalaureat

Am ținut cont de propunerile primite și de opiniile exprimate în spațiul public și vom introduce câte o zi liberă între probe la evaluarea națională 2025, iar la bacalaureat 2025 vom introduce o zi liberă după a doua probă, anunță ministrul Educației, Ligia Deca.

„Feedback preluat: zi liberă între probele de la examene! Am ținut cont de propunerile primite și de opiniile exprimate în spațiul public și vom introduce câte o zi liberă între probe la evaluarea națională 2025. La bacalaureat 2025 vom introduce o zi liberă după a doua probă”, scrie pe Facebook Ligia Deca.

MInistrul Educației transmite că va âpropune această variantă de calendar, cu zile libere între probe, la ședința de joi a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educației, apoi va comunica și calendarul final al examenelor.

„Mă bucur că primim feedback, atunci când lansăm documente în consultare publică. Transparența instituțională, feedbackul constructiv și dialogul sunt, întotdeauna, cele mai potrivite modalități pentru a lua cele mai bune decizii pentru copii”, încheie Deca.

(sursa: Mediafax)

 

×