x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ești din Timișoara, Oradea sau Ploiești? Iată cum ai acces la cursuri de engleză profesioniste la tine în oraș!

Ești din Timișoara, Oradea sau Ploiești? Iată cum ai acces la cursuri de engleză profesioniste la tine în oraș!

22 Iun 2022   •   11:52
Ești din Timișoara, Oradea sau Ploiești? Iată cum ai acces la cursuri de engleză profesioniste la tine în oraș!

Popoarele vorbitoare de limba engleză au, de câteva secole, una dintre cele mai  puternice economii, printre cele mai bune universități și cele mai mari performanțe în cercetarea științifică. Ca urmare a acestui fapt, engleza a devenit principala limbă de circulație pe plan internațional, iar, fără ea, este foarte dificil să îți construiești o carieră la un nivel înalt, indiferent de domeniul în care activezi.

Tot mai mulți copii și părinți din toate orașele țării au înțeles acest adevăr și, odată cu el, necesitatea de a urma, de la o vârstă cât mai fragedă, cursuri engleza cu profesori de top. Datorită avansului tehnologiei și dezvoltării infrastructurii, acum au posibilitatea să facă acest lucru, indiferent dacă locuiesc în București, Ploiești, Timișoara, Oradea sau Satu Mare.

Centrul de limba engleză Flying Colours organizează cursuri de engleză, fizic și online, pentru diferite categorii de vârstă. Copii, adolescenți sau adulți pot profita, în egală măsură, de experiența unor profesori bine pregătiți și de metode care asigură o rată de promovare de 100% la examene.

Cursuri de engleză pentru preșcolari

Până la vârsta de 5-6 ani, mintea copiilor este asemenea unui burete, orice informație fiind "absorbită" într-un mod firesc, cu ușurință, în această etapă a dezvoltării creierului. Prin urmare, și o limbă străină este învățată mai ușor, fără ca micuții să simtă că fac eforturi prea mari.

În plus, mai multe cercetări au dovedit faptul că învățarea unei limbi străine la această vârstă aduce și beneficii suplimentare. Abilitățile sociale și emoționale sunt îmbunătățite, iar performanțele academice ulterioare ale copiilor care participă la astfel de cursuri sunt superioare celor pe care le-ar fi obținut în lipsa unei asemenea experiențe.

Cursuri de engleză pentru elevi din ciclul primar și gimnazial

Pregătirea este organizată în funcție de vârsta copilului și de ciclul școlar pe care îl urmează, primar sau gimnazial. Participanții învață să se exprime cu dezinvoltură în situații reale din viață, au ocazia de a obține certificatul Cambridge și, de asemenea, de a echivala testele susținute la admiterea în clasa a 5-a sau în casa a 9-a.

Spre deosebire de modul în care se petrec lucrurile la clasă, cunoștințele sunt însușite în mod natural, chiar prin joacă, în cazul copiilor din ciclul primar. Încrederea în sine crește și, de asemenea, apare posibilitatea de a-și face prieteni din întreaga lume.

Cursuri de engleză pentru adolescenți și adulți

Odată cu înaintarea în vârstă, cursanții devin tot mai conștienți de necesitatea de a învăța, dar și de motivele concrete pentru care o fac. Spre exemplu, elevii de liceu pot să echivaleze proba de competențe lingvistice de la examenul de bacalaureat.

La rândul lor, adulții recuperează eventualele minusuri acumulate în anii de școală și facultate și reușesc să aplice cu succes pentru orice job, indiferent dacă e vorba de o companie românească sau străină, cu sediul în țară sau în orice oraș din lume. Vor observa că se descurcă mai bine în orice situație, atât la ședințe și întâlniri de afaceri, cât și în concediu cu familia sau prietenii.

Odată ce investești în tine însuți și faci o prioritate din dezvoltarea ta personală, ți se vor deschide căi pe care mai înainte nu le credeai accesibile. Indiferent de orașul în care te afli, înscrie-te la cursuri de engleză și profită de șansa de a vorbi limba la fel de bine ca un nativ!

×