x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie GATEWAY TO ELT - 2017 - Cum să motivezi elevii în era tehnologiei -

GATEWAY TO ELT - 2017 - Cum să motivezi elevii în era tehnologiei -

10 Mar 2017   •   10:06
GATEWAY TO ELT - 2017 - Cum să motivezi elevii în era tehnologiei -
Sursa foto: Dan Marinescu

Sâmbătă, 11 martie, la Hotel Sheraton din Bucureşti are loc cea de-a patra ediţie a conferinţei „Gateway to ELT”, dedicată profesorilor de limba engleză.

„Gateway to ELT” oferă dascălilor acces gratuit la cele mai noi informaţii şi resurse din domeniul predării limbii engleze. Seminarul este organizat de Fundaţia  Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Fischer International, sub umbrela campaniei Liga Profesorilor Excepționali. Dascălii participanţi vor afla din cunoştinţele a renumiţi formatori internaţionali, autori de programe educaţionale şi materiale didactice şi alţi specialişti în domeniul predării limbii engleze care-şi vor împărtăşi din experienţele de la catedră.

Invitatul special din acest an este Tim Pearse, renumit speaker internațional şi reprezentant al National Geographic Learning pentru Europa Centrala şi de Est, Elveţia şi părţi din Asia Centrală. Tim Pearse este pasionat de metodica predării limbii engleze și de modalitățile practice în care elevii pot fi motivați și inspirați la ore.

            În plus, la conferinţa ”Gateway to ELT”, profesorii vor putea utiliza din resursele și manualele alese cu grijă din colecția National Geographic, prelucrate de formatorii și pedagogii editurii National Geographic Learning, care oferă toate uneltele necesare instruirii unei generații de success.

Detalii pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro

×