x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Patricia Alexandra Nae și Alexian-Arthur Stark, noii delegați de tineret ai României la Națiunile Unite în perioada 2024-2025

Patricia Alexandra Nae și Alexian-Arthur Stark, noii delegați de tineret ai României la Națiunile Unite în perioada 2024-2025

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   23:40
Patricia Alexandra Nae și Alexian-Arthur Stark, noii delegați de tineret ai României la Națiunile Unite în perioada 2024-2025
Sursa foto: Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse

Noii delegați de tineret la Națiunile Unite care vor reprezenta România în perioada 2024-2025 sunt Patricia Alexandra Nae și Alexian-Arthur Stark.

Natalia Intotero anunță că cei doi tineri au fost aleși în urma unei selecții riguroase organizate de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe.

Patricia și Alexian s-au remarcat prin excelență academică, implicare comunitară și o profundă dedicare față de cauzele globale.

Patricia a fost una dintre cele mai bune studente ale generației sale la secția de Studii de Securitate în limba română a Universității Babeș-Bolyai, promoția 2020. Datorită performanțelor sale academice, a obținut o bursă completă pentru masteratul în Studii de Naționalism la Universitatea Central-Europeană din Viena, pe care l-a finalizat în 2022. În 2023, s-a întors în România pentru a lucra în consultanță politică, colaborând cu doi membri ai Parlamentului României.

Alexian are 19 ani și este student la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale și la Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Inginerie Aerospațială și este stagiar în cadrul Comisiei pentru politică externă din Senatul României începând cu 4 decembrie 2023.

„Le urez mult succes în această misiune importantă și sunt convinsă că vor aduce contribuții importante la obiectivele și proiectele Națiunilor Unite!”, spune ministrul.

(sursa: Mediafax)

×