x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Un jucător de poker s-a calificat la campionatul mondial în timp ce dormea

Un jucător de poker s-a calificat la campionatul mondial în timp ce dormea

10 Iul 2022   •   19:30
Un jucător de poker s-a calificat la campionatul mondial în timp ce dormea

Eric Goldstein s-a calificat la World Series of Poker Main Event 2022 în timp ce dormea. El a adormit în timpul competiției online, dar cărțile sale au rămas în joc și au câștigat mai multe etape, obținându-i un loc la turneu. Jucătorul a aflat a doua zi ce s-a întâmplat, potrivit CNN.

Potrivit lui David Schoen de la Las Vegas Review-Journal, Goldstein a câștigat un loc în evenimentul principal al World Series of Poker din 2022 în timp ce dormea.

Rezidentul din Las Vegas urmărea un stream de la Poker Players Championship, când un prieten i-a trimis un mesaj despre competiția la care participarea costa 80 de dolari.

Schoen susține că Goldstein a decis să se înscrie în competiție, dar era „epuizat după ce a lucrat până târziu în acea zi și s-a dus la culcare, uitând că s-a înscris".

Acest eveniment online le-a impus jucătorilor să parieze toate jetoanele la fiecare mână până când a rămas un singur câștigător din toți cei 126 de participanți.

Cărțile lui Goldstein au rămas în joc și a câștigat nouă mâini consecutive obținând un loc la evenimentul principal. Abia când s-a trezit în dimineața următoare și-a dat seama ce s-a întâmplat.

„Mi-am zis: Nu se poate. Apoi m-am uitat la e-mail și am găsit un e-mail de la WSOP.com care spunea să vin să-mi iau jetoanele. Un pic suprarealist", i-a declarat Goldstein lui Schoen.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: poker