x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ziua Educației. Cele mai frumoase mesaje pentru profesori

Ziua Educației. Cele mai frumoase mesaje pentru profesori

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2024   •   14:20
Ziua Educației. Cele mai frumoase mesaje pentru profesori

Ziua Mondială a Educației este sărbătorită pe 5 octombrie. A fost omagiată prima dată în 1994, când UNESCO a numit-o Ziua Internațională a Profesorului.

Iată cele mai frumoase mesaje către profesori și învățători:

"La mulți ani, dragi profesori! Cu devotamentul vostru ne îndrumați pe drumul cunoașterii și ne inspirați să fim mai buni în fiecare zi. Suntem recunoscători pentru eforturile voastre neobosite."

"Ziua Educației este o oportunitate minunată să vă mulțumim pentru că ne-ați deschis ușile cunoașterii și ne-ați împărtășit înțelepciunea voastră. La mulți ani, profesori minunați!"

"Ziua Educației este momentul potrivit să recunoaștem că educația este cea mai prețioasă comoară, iar voi sunteți comoară noastră. Vă mulțumim, profesori și educatori, pentru că vă dedicați viețile pentru a ne educa. La mulți ani!"

"Cu ocazia Zilei Educației, vă aducem un călduros 'La mulți ani!' și vă mulțumim pentru că ați pus temelia pentru succesul nostru. Fiecare zi de școală a fost o aventură cu voi la cârmă!"

"La mulți ani, draga noastră învățătoare! Vă mulțumim pentru pasiunea, răbdarea și devotamentul cu care ne ghidați pe drumul cunoașterii. Suntem recunoscători pentru fiecare lecție pe care ne-ați oferit-o."

"Ziua Educației nu oferă o ocazie minunată să vă arătăm cât de mult vă prețuim. Vă mulțumim pentru că sunteți mai mult decât o învățătoare - sunteți un mentor și un prieten. La mulți ani!"
"Sunteți un adevărat model pentru noi, atât ca profesori, cât și ca oameni. Vă mulțumim pentru că ne ghidați pe calea cunoașterii!"

"Cu profesionalismul și dedicarea voastră, transformați lecțiile în aventuri captivante de învățare. Ziua Educației este momentul potrivit să vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi. La mulți ani, draga noastră învățătoare!", noteaă spynews.ro.


 

×
Subiecte în articol: mesaje ziua educatiei profesori invatatori