x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum poţi slăbi mâncând la McDonald's. Povestea bărbatului care mănâncă de două ori pe zi la fast food

Cum poţi slăbi mâncând la McDonald's. Povestea bărbatului care mănâncă de două ori pe zi la fast food

11 Iun 2012   •   11:57
Cum poţi slăbi mâncând la McDonald's. Povestea bărbatului care mănâncă de două ori pe zi la fast food

Un barbat a reusit sa slabeasca cu ajutorul unei diete neobisnuite. Rick Bower a inceput sa poarte masuri mai mici la pantaloni dupa ce a mancat cate doua salate de la McDonald's la micul dejun si la pranz. El nu si-a dorit neaparat sa slabeasca, insa a inceput sa fie atent la ce mananca dupa ce, in urma cu cativa ani, a avut tensiunea arteriala ridicata si s-a imbolnavit de diabet.

Rick a fost nevoit sa urmeze un regim alimentar bazat pe multe legume, la McDonald's salatele fiind ieftine. "Mi-am dat seama ca ma saturam cu salatele de la McDonald's, si imi plac exact asa cum sunt", a spus Rick. De obicei, barbatul mananca la un restaurant McDonald's din localitatea Bluffton, unde angajatii stiu ce ii place. La inceput, salata nu era inclusa in micul dejun, insa, dupa 10 zile, angajatii i-o preparau special pentru el.

La cina, barbatul mananca peste, legume si foarte putina carne rosie. Atunci cand ii este foarte foame, mai comanda la pranz si o placinta cu mere.

"Incerc sa mananc sanatos, nu neaparat sa slabesc. Cand am inceput dieta cu salatele cantaream la fel cat cantaresc si acum, aproximativ 70 de kilograme. Insa, la pantaloni aveam masura 36, iar acum port 34", a spus Rick.

×
Subiecte în articol: dieta McDonald's salate