x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 26 septembrie 2011, Apocalipsa după Retrov: "Vor fi cutremure puternice, iar vântul va bate cu 1600 de km/h"

26 septembrie 2011, Apocalipsa după Retrov: "Vor fi cutremure puternice, iar vântul va bate cu 1600 de km/h"

26 Sep 2011   •   05:56
26 septembrie 2011, Apocalipsa după Retrov: "Vor fi cutremure puternice, iar vântul va bate cu 1600 de km/h"

Alexander Retrov, este un fost profesor de canto din Melbourne, in prezent profet al Apocalipsei. Barbatul de origine rusa propavaduieste de ceva vreme ca sfarsitul lumii va veni cu siguranta pe 26 septembrie, adica astazi. Si daca nu se va intampla nimic, atunci cu siguranta ca Apocalipsa ne va lovi pe 21 octombrie.

Potrivit calculelor sale, pe care le expune pe pagina sa de internet, Pamantul va fi nimicit de cometa Elenin. "Cu o saptamana inainte de sfarsit, pe cer va fi vizibil un obiect care va ocupa o cincime din suprafata lui. Acesta se va misca si se va putea vedea cu ochiul liber de pe Terra. Pe Soare vor avea loc explozii nemaivazute pana in prezent", spune Retrov.

Si exploziile solare sunt doar inceputul. "Vor fi cutremure putrernice, fiecare vulcan va erupe, pamantul nu se va zdruncina putin ici si colo, vorbim de rupturi de teren adanci de 400 de metri, vantul va bate cu 1600 de km/h, temperatura de la suprafata Pamantului va fi de peste 60 de grade, vor izbucni incendii violente peste tot in lume", mai spune rusul.

×