x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 42% dintre oameni se întâlnesc doar cu persoane imunizate sau vaccinate anti COVID-19

42% dintre oameni se întâlnesc doar cu persoane imunizate sau vaccinate anti COVID-19

07 Iul 2021   •   17:43
42% dintre oameni se întâlnesc doar cu persoane imunizate sau vaccinate anti COVID-19

Frica de infectare cu virusul SARS-CoV-2 îi ține departe pe oameni de semenii lor, astfel încât 42% vor să se întâlnească doar cu persoane imunizate ori vaccinate. Totodată, 35% nu doresc deloc să fie în preajma cuiva care este posibil să transmită virusul, iar numărul a crescut semnificativ de la 16%, arată un studiu realizat de compania Sapio, la comanda companie Kaspersky  care a analizat rolul aplicaţiilor de dating, starea tehnologiei şi a relaţiilor.

Circa 50% dintre utilizatori se simt inconfortabil, iar 18% sunt nesiguri atunci când se află față în față cu cineva. Astfel că 72% dintre cei care folosesc aplicațiile de dating online vor să vorbească înainte la telefon sau să se vadă pe camera video înainte de întâlnire.

"Evenimentele generate de pandemia globală au schimbat semnificativ multe dintre activităţile noastre zilnice, iar întâlnirile nu fac excepţie. În timpul perioadelor de auto-izolare forţată, oamenii au petrecut mai mult timp pe aplicaţiile de dating, iar numărul de utilizatori este în creştere", arată cercetarea.

Studiul a fost realizat online pe respondenți din Marea Britanie, câte o mie din SUA, Franţa, Germania, Spania, Italia, Olanda, câte 500 din Elveţia, Austria, Republica Cehă, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Turcia, Egipt, China, Japonia, India, Australia, Indonezia, Brazilia, Columbia, Chile, Peru, Argentina, Mexic şi Rusia. 

×
Subiecte în articol: COVID intalniri