x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO A luat foc Trump Tower din New York: Un mort, patru raniti

VIDEO A luat foc Trump Tower din New York: Un mort, patru raniti

08 Apr 2018   •   07:57
VIDEO A luat foc Trump Tower din New York: Un mort, patru raniti

Un bărbat a murit, iar patru pompieri au suferit leziuni minore într-un incendiu izbucnit sâmbătă după-amiaza la Trump Tower din New York din motive încă necunoscute.

 

Şeful pompierilor, Daniel Nigro, a precizat că unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu a fost rănit grav. Este vorba de un bărbat de 67 de ani, decedat la spital, în timp ce primea îngrijiri.

Nigro a adăugat că doi pompieri au suferit arsuri, iar alţi doi au leziuni nespecificate, însă a precizat că, în niciunul din cazuri, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Aceeaşi sursă a indicat că alarma a fost dată în jurul orei locale 17,35 pentru un incendiu izbucnit într-un "apartament destul de mare" de la etajul 50 al edificiului. La stingerea incendiului au participat circa 200 de pompieri. Nu a fost stabilita cauza dezastrului.

Potrivit lui Nigro, niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla în clădire. Etajele unde Trump are reşedinţa privată şi birourile nu au suferit daune, dar, conform şefului pompierilor, o cantitate "considerabilă" de fum s-a înregistrat în anumite părţi ale clădirii.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter că focul a fost controlat şi că locul afectat a fost "foarte restrâns", iar pompierii, cărora le-a mulţumit, au făcut "o treabă grozavă". Nu s-a impus evacuarea cladirii. AGERPRES

Incendiu

×