x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A vrut să pună mâna cu orice preţ pe banii părinţilor. Ce fapte incredibile a fost capabil să facă şi ce i s-a întâmplat bărbatului

A vrut să pună mâna cu orice preţ pe banii părinţilor. Ce fapte incredibile a fost capabil să facă şi ce i s-a întâmplat bărbatului

28 Mar 2013   •   09:54
A vrut să pună mâna cu orice preţ pe banii părinţilor. Ce fapte incredibile a fost capabil să facă şi ce i s-a întâmplat bărbatului

Fraudster Stephen Seddon, un om de afaceri de succes care se ocupa cu vânzarea maşinilor de lux, avea datorii masive, astfel, pentru a-şi rezolva probemele, bărbatul a încercat să găsească mai multe modalităţi prin care să pună mâna pe bani.

Prima modalitate era să-şi ucidă părinţii şi să pună mâna pe moştenirea de 230.000 de lire sterline. Astfel, bărbatul s-a documentat cum poate să iasă din autovehicul când acesta cade într-o râpă, şi-a urcat părinţii într-un BMW şi a provoacat accidentul. Însă, spre ghinionul lui, din toata aceasta poveste, bărbatul a devenit erou, după ce poliţia care îl suspecta pe bărbat a presupus într-un final că a încercat să-şi scape părinţii de la moarte.

Văzând că aşa nu merge, acesta a planificat să-l ucidă pe nepotul său care suferea de handicap, însă, şi de data aceasta bărbatul a avut ghinion căci nepotul nu era acasă.

Fraudster are o cifră de afaceri anuală de cinci milioane de lire, însă datorită stilului său de viaţă extravagant, bărbatul a devenit falimentar şi s-a hotarat să făcă rost de bani cu orice preţ.

Într-un final, bărbatul a reuşit să pună mâna pe bani după ce şi-a împuşcat părinţii, punând arma în braţele tatălui său pentru ca toate astea să pară o sinucidere.

Potrivit Daily Mail, bărbatul este reţinut şi cercetat de poliţie şi este acuzat pentru fraudă, tentativă de omor asupra nepotului său şi de asasinarea celor doi părinţi.



×
Subiecte în articol: bani parinti mostenire crima tentativa de omor