x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ACCIDENT MORTAL la Cirque du Soleil. O acrobată a murit după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri (VIDEO)

ACCIDENT MORTAL la Cirque du Soleil. O acrobată a murit după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri (VIDEO)

01 Iul 2013   •   09:59
ACCIDENT MORTAL la Cirque du Soleil. O acrobată a murit după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri (VIDEO)

O artistă a Cirque du Soleil a murit sâmbătă seară după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul unui spectacol de acrobaţie la Las Vegas, în SUA, a anunţat duminică, într-un comunicat, circul canadian.

Derulaţi pagina pentru video 

Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii şi cunoscută, ca artistă, sub numele de Sassoon, a decedat sâmbătă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Centrul Medical Universitar din Nevada, unde a fost transportată după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului 'KA', a precizat pentru AFP institutul medico-legal din comitatul Clark, potrivit Agerpres.

"Întreaga familie Cirque du Soleil este profund întristată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei KA", a scris circul în comunicatul difuzat duminică.

"Inima îmi este frântă", a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberte. "Suntem complet devastaţi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KA încă de la iniţierea spectacolului în 2006 şi era parte integrantă a familiei extrem de legate a Cirque du Soleil. Aceasta ne reaminteşte, cu mare umilinţă şi respect, cât de extraordinar este fiecare din artiştii noştri, în fiecare seară", a adăugat el.

Reprezentaţiile KA vor fi suspendate până la noi dispoziţii, a mai precizat comunicatul.

Acesta este primul accident mortal survenit în timpul unui spectacol al Cirque du Soleil, potrivit cotidianului Las Vegas Sun, primul care a relatat despre accident.

Potrivit unor spectatori, accidentul s-a produs aproape de sfârşitul spectacolului, într-o scenă de luptă. Acrobata, care era ridicată la înălţime de un cablu, a căzut pe scenă în faţa spectatorilor după ce s-a desprins de cablul de securitate. Spectatorii au crezut la început că această cădere face parte din coreografie, după care şi-au dat seama de gravitatea accidentului.




×