x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alicia Keys a fost numită director artistic al BlackBerry

Alicia Keys a fost numită director artistic al BlackBerry

de Agerpres    |    01 Feb 2013   •   13:30
Alicia Keys a fost numită director artistic al BlackBerry
Sursa foto: PAUL BUCK / EPA

Compania BlackBerry şi-a prezentat joi noile modele Z10 şi Q10, sperând să se relanseze pe piaţă şi să intre în concurenţă cu rivalii săi, după un an 2012 plin de decepţii. Însă marea surpriză a serii a fost numirea cântăreţei Alicia Keys în funcţia de director artistic, informează Agerpres.

"Ne-am transformat, ne-am definit viziunea", a spus Thorsten Heins, patronul companiei canadiene, care a şi anunţat noul director artistic al grupului. Rol asumat cu mândrie de cântăreaţă, care a vorbit despre angajarea ei totală faţă de marca BlackBerry: "Voi urmări îndeaproape munca dezvoltatorilor şi designerilor noştri, precum şi a colaboratorilor, de la domeniul creaţiei până la vânzare, pentru a explora din plin potenţialul BlackBerry 10 şi a încerca să îl îmbunătăţim cu timpul".

Deşi Alicia Keys a asigurat că este credincioasă noului ei angajator, site-ul ABC News dezvăluie un amănunt care a fost trecut sub tăcere de cântăreaţă: ea rămâne mare admiratoare a Instagram, aplicaţie care este deocamdată incompatibilă cu BlackBerry. Însă, potrivit site-ului american de ştiri, nu este singurul caz: Jessica Alba a promovat Windows Phones fără să abandoneze Instagram, tot incompatibil cu modelul.

Alicia Keys nu va fi singura reprezentantă a muzicii în domeniu: Will.i.am are aceeaşi funcţie la Intel, iar Lady Gaga, la Polaroid.

×
Subiecte în articol: Alicia Keys blackberry cantareata aplicatie