x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alina Percea poate da Fiscului german o jumătate din preţul virginităţii pierdute

Alina Percea poate da Fiscului german o jumătate din preţul virginităţii pierdute

de Sînziana Stancu    |    23 Mai 2009   •   00:00
Alina Percea poate da Fiscului german o jumătate din preţul virginităţii pierdute

Studenta de origine română, Alina Percea, care a obţinut o viză pentru studii în Germania şi şi-a scos virginitatea la vânzare pe internet, ar putea fi obligată să lase o jumătate din banii pe care i-a obţinut în urma vânzării.



4908-92372-alinapercea.jpgFecioria Alinei, fata de 18 ani din Caracal, care a plecat în Germania cu o bursă de student, a fost adjudecată pentru suma de 10.050 de euro de un italian în vârstă de 45 de ani, dezvăluie The Sun. După ce şi-a postat oferta pe un site matrimonial din Germania, Alina a intrat în vizorul autorităţilor din această ţară, care s-ar putea s-o oblige acum să verse la bugetul lor o jumătate din câştig, dacă vor constata că fata s-a prostituat în acest fel. În Germania, prostituţia este legalizată, iar câştigurile prostituatelor sunt impozitate cu 50%.

ALTE NECAZURI

Ca şi cum asta n-ar fi de ajuns, Alina urmează să fie cercetată de autorităţile germane şi dacă, în afara vizei de studii, avea şi drept de muncă în Germania, deoarece acolo prostituţia e deja o meserie. Astfel, ea ar putea fi chiar retrimisă în ţară, dacă se va considera că prin simpla vânzare a virginităţii ei a practicat meseria de prostituată.

ÎN ORAŞUL ÎNDRÂGOSTIŢILOR
"Tranzacţia" s-a desfăşurat la Veneţia, într-un hotel de lux. Italianul din Bologna i-a plătit Alinei avionul până la Veneţia, iar la aeroport a aşteptat-o cu bomboane şi i-a urat "Bun venit în Italia!". Au făcut mai întâi un tur al oraşului, apoi au mers la hotel, unde au încheiat "afacerea". Alina mărturiseşte că bărbatul i-a plăcut şi că s-a descurcat bine cu el. "Nu părea că are 45 de ani. Părea mult mai tânăr", a spus ea, povestind că s-au înţeles în limba engleză, ea neştiind italiana, iar el, româna. "Mi-a făcut multe complimente, a fost simpatic şi fermecător. Îmi pare bine că el a câştigat", s-a mai confesat românca publicaţiei Daily Mail. Au discutat despre tot felul de lucruri. Italianul i-a spus că are o slujbă bună, din care câştigă destul, dar nu i-a dezvăluit dacă este însurat sau are copii, dar nici ea nu l-a întrebat.

Alina a mai mărturisit că a fost emoţionată în noaptea când şi-a pierdut fecioria, însă bărbatul a tratat-o cu multă tandreţe. "M-am simţit atrasă de el, aşa că mi-a plăcut, deşi a fost un pic cam dureros", a recunoscut ea. Au dormit apoi împreună, până dimineaţa, au luat micul dejun împreună, ca un cuplu adevărat, iar italianul a spus că vrea să o revadă cât mai curând. Ea chiar ar vrea să se căsătorească cu el. Fata recunoaşte că nu a făcut o "afacere" cu virginitatea ei vândută, pentru că 10.000 de euro este o sumă modestă, chiar şi în România. Spera să obţină mai mult, ca să-şi cumpere un apartament în oraşul natal, dar nu regretă că nu a fost aşa. Se gândeşte tot mai mult la italian. "Sper să-l revăd în curând. Dar când ne vom întâlni, n-am să-l mai pun să mă plătească", a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: externe