x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ameninţare cu bombă la Universitatea Princeton

Ameninţare cu bombă la Universitatea Princeton

11 Iun 2013   •   22:46
Ameninţare cu bombă la Universitatea Princeton

Campusul Universităţii americane Princeton a fost evacuat marţi în urma unei ameninţări cu bombă. Conform CNN, studenţii şi personalul didactic au fost îndemnaţi să plece din campus şi să nu revină până la noi ordine, potrivit unui mesaj postat pe pagina de internet a universităţii din New Jersey . 

 
"'Vă rugăm să evacuaţi imediat campusul şi toate birourile universităţii şi să mergeţi acasă, cu excepţia cazului în care supervizorul dv vă sfătuieşte altfel. Ofiţerii de securitate publică şi poliţia din Princeton îi vor coordona pe şoferii care pleacă din campus şi cei care nu au maşină vor fi conduşi spre locuri de evacuare", a fost mesajul conducerii Universităţii. 
 
Ameninţarea cu bombă a vizat mai multe clădiri nespecificate. "Acesta NU este un test. Există o ameninţare cu bombă împotriva mai multor clădiri nespecificate ale universităţii', a indicat universitatea pe Twitter. 
 
Numărul studenţilor care mai sunt prezenţi în campusul universităţii în această perioadă este foarte redus, întrucât cursurile obişnuite s-au încheiat deja.

×
Subiecte în articol: amenintare cu bomba princeton