x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe General rus în retragere, despre războiul din Ucraina: „Vor fi negocieri doar când armata va ajunge la granița cu România!”

General rus în retragere, despre războiul din Ucraina: „Vor fi negocieri doar când armata va ajunge la granița cu România!”

de Vali Deaconescu    |    16 Dec 2022   •   13:19
General rus în retragere, despre războiul din Ucraina: „Vor fi negocieri doar când armata va ajunge la granița cu România!”
Sursa foto: Hepta

„Obiectivul principal” al Kremlinului este ca trupele ruse să ajungă la granița Ucrainei cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România, a susținut Andrey Gurulyov, general rus în retragere, membru al Dumei de Stat, și apropiat al lui Vladimir Putin.

Într-un interviu la televiziunea de stat rusă, Gurulyov a spus că este important să vedem „cum evoluează lucrurile” după ce forțele ruse s-au retras din Herson.

„Va fi destul de incomod în toate orașele mari și în cele mici! Practic, peste tot în Ucraina”. 

„Astăzi, sistemul lor de putere continuă să fie eliminat în mod sistematic – acesta este, de altfel, unul dintre factorii cheie ai succesului nostru viitor și al pregătirilor pentru ofensivă”.

Gurulyov a continuat spunând că „nu există altă opțiune” decât ca trupele Kremlinului să ajungă la granița cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România.

”Ar putea să aibă loc unele negocieri, dar numai atunci când armata rusă va ajunge la granița Ucrainei cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România. Nu există nicio altă opțiune pentru negocieri. Puteți să zâmbiți, să vă amuzați, dar asta este singura variantă”.

El a adăugat: "Este pur și simplu inevitabil! Nu există altă opțiune! O să ajungem la el. Este doar o chestiune de timp!"

Oficial rus: ”Vor fi negocieri doar când armata va ajunge la granița cu România! Puteți să vă amuzați, dar asta este singura variantă!”

×