x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ANONYMOUS, în război cu industria muzicală. Hackerii îşi lansează propriul YouTube (VIDEO)

ANONYMOUS, în război cu industria muzicală. Hackerii îşi lansează propriul YouTube (VIDEO)

20 Apr 2012   •   10:53
ANONYMOUS, în război cu industria muzicală. Hackerii îşi lansează propriul YouTube (VIDEO)

Membrii grupului "Anonymous" vor sa dezvolte o noua platforma sociala care, spun ei, va rivaliza cu gigantii YouTube, Facebook, Twitter si Google+, scrie gadgetreport.ro.

Potrivit mesajului postat de hackeri, marele avantaj al noii platforme, pe langa clasicul chat, il constituie posibilitatea ca utilizatorii sa-si trimita piese muzicale.

VEZI DEMO ONLINE

Fisierele vor putea fi vizualizate direct de pe platorma fara insa sa poata fi descarcate in propriul calculator. Asta pentru a evita problemele de drepturi de autor.

Proiectul, denumit "Anontune", va furniza piese muzicale de pe surse oficiale precum YouTube si SoundCloud, Yahoo Music, Myspace Music sau Bandcamp. "Anontune" va rula Java si este gata in proportie de 20%. Platforma va fi lansata pana la finele anului.

Marea provocare a proiectului este sa reziste in fata proceselor pe care le vor declansa cu siguranta marile case de discuri.

"YouTube este o plarforma mult prea putin organizata si contine prea putine piese. Nu toate melodiile unor artisti ajung pe YouTube", au explicat dezvoltatorii proiectului.


×