x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anturajul lui Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a depus plângere pentru uzurpare de identitate

Anturajul lui Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a depus plângere pentru uzurpare de identitate

30 Mar 2018   •   16:06
Anturajul lui Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a depus plângere pentru uzurpare de identitate

Anturajul soţiei preşedintelui francez Emmanuel Macron, Brigitte Macron, a depus plângere pentru uzurpare de identitate, după trimiterea de emailuri false pe numele său, a anunţat vineri cabinetul său, informează AFP. 

Această plângere a fost depusă la Paris în urma informaţiilor parvenite de la Palatul Elysee, conform cărora restaurante, hoteluri sau firme de prestări de servicii au primit emailuri în care se cereau avantaje şi care erau semnate de un membru al cabinetului de la adresa cabinet@presidence.fr, a precizat aceeaşi sursă. 

'O anchetă este în curs', a precizat cabinetul lui Brigitte Macron, fără a intra în detalii, confirmând o informaţie a postului de radio RTL. 

Aceste emailuri trimise în Maroc, în Austalia, Franţa sau Hong-Kong, vizează 'mici servicii, cereri de invitaţie sau de primire privilegiată pentru apropiaţi ai Primei Doamne', precizează RTL. 

Postul de radio citează drept exemplu o cerere primită de un hotel pentru 'a se duce la aeroport şi a-l întâmpina pe nepotul doamnei Brigitte Macron' şi o alta în care se cereau Federaţiei Australiene de Automobilism două locuri pentru Grand Prix la Formula 1 din Australia. 

Însă, potrivit cabinetului doamnei Macron, nimeni nu s-ar fi prezentat la aceste instituţii pentru a profita de avantajele cerute.AGERPRES

×