x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apocalipsa creează o adevarată PSIHOZĂ în rândul tinerilor. Care este advertismentul NASA

Apocalipsa creează o adevarată PSIHOZĂ în rândul tinerilor. Care este advertismentul NASA

30 Noi 2012   •   13:50
Apocalipsa creează o adevarată PSIHOZĂ în rândul tinerilor. Care este advertismentul NASA
Nasa avertizează că zvonurile despre sfârşitul lumii din ziua de 21 decembrie al acestui an, reprezintă un pericol pentru copii şi adolescenţii depresivi.

Potrivit zvonurilor din ultimii ani, apocalipsa ar fi aşteptată în ziua de 21 decembrie al acestui an. În ciuda faptului că specialiştii au anunţat că răspândirea acestor zvonuri este deosebit de periculoasă, acestea nu au încetat, iar unii chiar au făcut averi frumoase profitând de teoriile care indicau că lumea se va sfârşi în ziua de 21 decembrie.

Cu trei săptămâni înainte de presupusa Apocalipsă, în timp ce unii se pregătesc tot mai intens pentru sfârşitul lumii, cei de la Nasa avertizează că multe persoane vor avea de suferit din cauza acestei teorii şi a stării de panică.

David Morrison, cercetator la Nasa, a catalogat răspândirea zvonurilor drept un ''demers diabolic''. ''Pentru unii totul e o glumă, pentru alţii e un mister, însă sunt şi oameni care sunt cu adevărat traumatizaţi'', declară acesta.

Potrivit Daily Mail, o dată cu apropierea zilei de 21 decembrie a crescut şi numărul mesajelor primite de la oameni îngrijoraţi, în special de la tineri şi copii.

Concluzia cercetătorului este că s-a creat o adevarată psihoză legată de sfârşitul lumii, unii spunând că nu mai pot mânca, alţii suferă de insomnie, iar în unele cazuri s-au semnalat chiar tendinţe sinucigaşe.


×
Subiecte în articol: apocalipsa psihoza 21 decembrie 2012