x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aranjamentul floral pentru nunta lui Harry şi Meghan va conţine plante de sezon şi produse local

Aranjamentul floral pentru nunta lui Harry şi Meghan va conţine plante de sezon şi produse local

01 Apr 2018   •   13:30
Aranjamentul floral pentru nunta lui Harry şi Meghan va conţine plante de sezon şi produse local

Prinţul Harry şi logodnica lui americană Meghan Markle vor fi înconjuraţi de flori de sezon şi produse local, în Capela St George din Castelul Windsor, unde se vor căsători pe 19 mai, a anunţat duminică Palatul Kensington.

''Decoraţiunile florale de la Capela St George vor fi create folosind plante de origine locală, dintre care multe vor proveni din grădini şi parcuri ale Domeniului Coroanei şi din Marele Parc din Windsor'', a precizat palatul într-un comunicat, citat de AFP.

Decorul va include trandafiri albi, bujori şi degetariţe, precum şi ramuri de fag, mesteacăn şi carpen. Aranjamentele vor reprezenta "peisajele naturale de unde multe dintre plante provin", potrivit palatului.

Markle a spus că bujorii sunt florile ei preferate, aminteşte dpa.

Decorul floral va fi realizat de creatoarea londoneză Philippa Craddock, care şi-a lansat afacerea în 2009 şi are printre clienţi Muzeul V & A, Christian Dior, Hermes, Lancome sau ediţia britanică a revistei Vogue.

După ceremonie, florile vor fi distribuite unor organizaţii caritabile.

Tortul de nuntă al cuplului, de lămâie şi soc - creaţie semnată de Claire Ptak, patronul Violet Cakes din Londra - va fi, de asemenea, decorat cu flori de primăvară proaspete, scrie DPA.

Mai mult de 100.000 de vizitatori sunt aşteptaţi pe 19 mai la Windsor, localitate situată la treizeci de kilometri vest de Londra, cu ocazia căsătoriei dintre nepotul cel mic al reginei Elisabeta a II-a şi actriţa americană Meghan Markle.

Şase sute de persoane au fost invitate la ceremonie, precum şi la recepţia de prânz de la castelul Windsor.

O recepţie mai limitată va fi oferită seara de prinţul Charles la Frogmore House, situată la aproximativ un kilometru distanţă. Două sute de persoane au fost invitate la aceasta.

În plus, 2.640 de persoane au fost invitate în parcul Castelului Windsor pentru a asista la sosirea cuplului şi oaspeţilor lor, dintre care 1.200 de ''membri ai publicului'' şi 200 de reprezentanţi ai unor organizaţii de caritate.AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: aranjament floral Harry şi Meghan