x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger a asfaltat o groapă din cartierul său din Los Angeles: „Să nu ne plângem, să facem ceva”

Arnold Schwarzenegger a asfaltat o groapă din cartierul său din Los Angeles: „Să nu ne plângem, să facem ceva”

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2023   •   16:30
Arnold Schwarzenegger a asfaltat o groapă din cartierul său din Los Angeles: „Să nu ne plângem, să facem ceva”

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă de pe o stradă din cartierul său din Los Angeles. „Să nu ne plângem, să facem ceva”, a spus vedeta în timp ce umplea groapa cu ajutorul unei lopeți, potrivit WSMV4.

Actorul care a ocupat și funcția de guvernator al Californiei a publicat o filmare pe Twitter. Împreună cu un prieten, el astupă o groapă din zona Brentwood. Actorul poartă cizme, o jachetă de piele și ochelari de soare.

„Astăzi, după ce tot cartierul a fost supărat din cauza acestei gropi uriașe care dă peste cap circulația mașinilor și bicicletelor de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o. Întotdeauna spun: să nu ne plângem, ci să facem ceva. Poftim", a scris Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

În filmare apare și o vecină de cartier care trece prin zonă și îi mulțumește actorului pentru ideea sa. „Cu plăcere. Trebuie să fac asta. Este o nebunie. De trei săptămâni aștept ca această gaură să fie închisă ", a răspuns Schwarzenegger.

Locuitorii din Brentwood au făcut cereri repetate către autorități pentru a fi reparate fisurile și gropile apărute în urma furtunilor din iarna trecută. Primarul Karen Bass a anunțat săptămâna trecută un plan pentru a repara străzile deteriorate din tot orașul. În acest an, autoritățile Los Angeles au primit aproape 20.000 de solicitări de reparații, iar până la 6 aprilie, echipele au astupat cel puțin 17.500 de gropi, au precizat oficialii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arnold schwarzenegger groapa strada