x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CRIMĂ PRIN GOOGLE MAPS. Cum a greşit asasinul ţinta şi a omorât alte două persoane (VIDEO)

CRIMĂ PRIN GOOGLE MAPS. Cum a greşit asasinul ţinta şi a omorât alte două persoane (VIDEO)

11 Feb 2013   •   17:09
CRIMĂ PRIN GOOGLE MAPS. Cum a greşit asasinul ţinta şi a omorât alte două persoane (VIDEO)

Dennis Koula, de 68 de ani, si soția sa, Merna, de 65 de ani, au fost găsiți morți în casa lor de către fiul lor Eric, care a fost condamnat pe viata pentru uciderea parintilor sai, scrie dailymail. Cazul de omor a luat o întorsătură neasteptata, dupa ce unul din anchetatori a facut o descoperire uluitoare.

Dat fiind faptul ca fiul victimelor continua să nege uciderea parintilor din închisoare, s-au intreprins cercetari suplimentare. Astfel, a fost relevat faptul că la doar câteva zile după ce cuplul a fost ucis, un vecin a raportat la poliție că a primit amenințări cu moartea, aparand posibilitatea ca ucigasul sa-si fi gresit tinta, actionand la casa urmatoare. Ipoteza a fost emisa dupa ce un politist a avut inspiratia sa se uite pe Google maps. Nu mica i-a fost mirarea cand a observat ca adresa la care locuia vecinul amenintat cu moartea corespundea cu casa cuplului ucis. Cu alte cuvinte, daca cineva ar fi scris pe un GPS adresa vecinului respectiv, s-ar fi ajuns la casa Koula si nu la adresa corecta.


Un alt indiciu, care ar duce spre probabilitatea unui asasin platit, ar fi modul in care au fost ucisi cei doi. Cuplul a fost executat de la mica distanta, prin impuscare. Un singur glont in cap. Femeia a murit instantaneu, fiind gasita pe scaun, la calculator, cu mana si capul pe tastatura. Barbatul a fost descoperit prabusit in bucatarie, impuscat in cap. Ce i-a nelamurit pe politisti a fost că, in ciuda existentei multor obiecte de valoare, toate au fost lasate neatinse. Nu lipsea absolut nimic din casa, nici macar bani sau carduri din portofelul victimelor.

Eric Koula spune ca a ajuns in puscarie dintr-o prostie monumentala, acesta scriind ulterior o scrisoare de amenintare, pe care "a plantat-o" in cutia postala a printilor sai, ca sa-i determine pe anchetatori sa-i lase fratele mai mic in pace, care era anchetat ca si el, nestiind ca vecinul primise amenintari. Dupa ce gestul barbatului a iesit la iveala, acuzarea a reusit sa obtina condamnarea acestuia. De asemenea, banii fac si ei obiectul crimei pentru care a fost condamnat barbatul, parintii sai fiind foarte bogati. Eric Koula sustine in continuare ca este victima unui lant de evenimente nefericite, care, instrumentate de acuzare, l-au bagat dupa gratii pe viata.

Barbatul inca spera sa fie achitat, datorita noii ipoteze avute in vedere de achentatori.




×
Subiecte în articol: asasin google maps vecini