x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O nouă tragedie în Statele Unite. Cel puțin nouă persoane au fost ucise într-un mall din Texas

O nouă tragedie în Statele Unite. Cel puțin nouă persoane au fost ucise într-un mall din Texas

de Vali Deaconescu    |    07 Mai 2023   •   06:44
O nouă tragedie în Statele Unite. Cel puțin nouă persoane au fost ucise într-un mall din Texas
Sursa foto: Hepta

Un bărbat înarmat a împușcat și a ucis opt persoane care făceau cumpărături într-un mall la nord de Dallas, Texas, spun serviciile de urgență.

Sute de oameni au fost evacuați din mall-ul din orașul Allen, în timp ce martorii oculari au descris un bărbat care trăgea fără discernământ în trecători, potrivit BBC.

Poliția a anunțat că l-a împușcat pe bărbatul înarmat despre care se crede că a acționat singur.

Se spune că unele dintre victime sunt copii. Cel puțin șapte persoane sunt tratate în spital, dintre care trei sunt grav bolnave.

Șeful pompierilor Allen, Jonathan Boyd, a declarat că șapte persoane - inclusiv bărbatul înarmat - au fost declarate moarte la fața locului și două au murit mai târziu la spital.

Un ofițer de poliție „a auzit împușcături, a mers să vadă ce se întâmplă, l-a atacat pe suspect și l-a neutralizat”, a spus șeful poliției Allen, Brian Harvey.

Guvernatorul Texasului Greg Abbott a descris împușcătura drept o „tragedie de nespus” și a declarat că statul este gata să ofere orice asistență autorităților locale.

Allen, Texas, este o comunitate de aproximativ 100.000 de persoane.

×
Subiecte în articol: Texas