x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autobiografia Sophiei Loren. Ce a păţit Marlon Brando când a atins-o nerespectuos pe actriţă: "L-am pulverizat"

Autobiografia Sophiei Loren. Ce a păţit Marlon Brando când a atins-o nerespectuos pe actriţă: "L-am pulverizat"

20 Oct 2014   •   16:17
Autobiografia Sophiei Loren. Ce a păţit Marlon Brando când a atins-o nerespectuos pe actriţă: "L-am pulverizat"

Actriţa Sophia Loren, de 80 de ani, îşi aminteşte în autobiografia ei care va fi publicată luna viitoare, de modul în care a respins avansurile unor actori precum Cary Grant sau Marlon Brando.

Loren, care a jucat alături de Grant în 1957, în filmul "The Pride and the Passion", îşi amintelte că actorul, cu 30 de ani mai bătrân ca ea şi însurat la acea vreme cu a treia sa soţie, i-a făcut o curte asiduă.

Acesta îi scria des şi îi trimitea flori zilnic.

"Te pomenesc în rugăciunile mele", scria actorul. "Dacă te rogi alături de minte pentru acelaşi scop, totul va fi bine, iar viaţa noastră va fi bună".

Potrivit autobiografiei, Grant a cerut-o pe Sophia Loren în căsătorie.

"Iartă-mă, fată dragă. Te presez prea mult. Roagă-te, o voi face şi eu. Pe săptămâna viitoare. La revedere, Sofia. Cary", se arată într-o altă scrisoare.

Sophia Loren nu a acceptat propunerile actorului, măritându-se la scurtă vreme cu regizorul Carlo Ponti, care şi-a părăsit prima soţie ca să fie cu actriţa. Cei doi au fost căsătoriţi până la moartea regizorului, în 2007.

În autobiografia sa, Loren pomeneşte şi de momentul în care i-a respins avansurile lui Marlon Brando.

Cei doi s-au cunoscut în 1967, când filmau pentru pelicula "A Countess from Hong Kong".

"Deodată şi-a pus mâinile pe mine", scrie actriţa. "M-am întors foarte liniştită şi i-am suflat în faţă ca o pisică pe care nu ai mângâiat-o cum trebuie. 'Să nu îndrăzneşti să mai faci asta vreodată. Niciodată', i-am zis. În timp ce-l pulverizam cu privirea el părea mai mic, fără apărare, aproape o victimă a propriei sale notorietăţi. Nu a mai făcut asta niciodată, dar apoi mi-a fost foarte greu să mai lucrez cu el", scrie actriţa.

Sophia Loren spune că a fost tentată să-şi scrie autobiografia după ce a redescoperit în casa sa din Elveţia o cutie cu scrisori vechi şi alte amintiri. Cartea, cu titlul "Ieri, azi, mâine", va fi lansată pe 4 noiembrie. 

×