x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autoritățile ucrainene: Numărul cadavrelor din Bucea va fi foarte mare

Autoritățile ucrainene: Numărul cadavrelor din Bucea va fi foarte mare

06 Apr 2022   •   11:39
Autoritățile ucrainene: Numărul cadavrelor din Bucea va fi foarte mare
Sursa foto: Agerpres

Se așteaptă să mai fie găsite „multe" cadavre la Bucea deoarece polițiștii încă nu au percheziționat casele, anunță Sky News.

Numărul morților din Bucea continuă să crească pe măsură ce căutările avansează. Șeful poliției din regiune a prezis că numărul final va fi „foarte mare".

„Nu există încă un număr total [de cadavre]. Lucrăm în fiecare zi. Trebuie să spun că sunt foarte mulți oameni. Mai ales în zona împădurită. Pe străzi. Și nu ne-am uitat încă la case și apartamente", a declarat șeful poliției, Andriy Nebitov.

El a declarat că experții criminaliști au examinat până acum 200 de cadavre.

Anchetatorii încă încearcă să afle ce s-a întâmplat cu victimele și cine sunt acestea deoarece identitatea este greu de stabilit. Cadavrele care au fost incendiate sunt numerotate cu plăcuțe galbene.

Investigațiile inițiale par să indice că unii au fost împușcați mortal și incendiați de soldații ruși. Se pare că printre rămășițe sunt femei și un adolescent.

Forțele rusești au pătruns în Bucea în primele zile ale războiului, preluând controlul asupra orașului. La sfârșitul săptămânii trecute rușii s-au retras, sub focul soldaților ucraineni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bucea