x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe La 6 ani și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni

La 6 ani și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni

de Redacția Jurnalul    |    24 Feb 2024   •   17:20
La 6 ani și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni
Sursa foto: Hepta

Un băiat de șase ani, vegetarian, și-a lansat un canal de YouTube, deoarece „în curând, nu vor mai exista animale”. Bodhi, care locuiește lângă Norwich, Marea Britanie, nu a mâncat niciodată carne și promovează dieta bazată pe plante.

@BodhiLovesVeg conține videoclipuri despre legumele lui preferate, schimbările climatice și broasca lui țestoasă de companie, Dash, care, la fel ca stăpânul său, nu mănâncă carne. Tatăl lui Bodhi, Joe, spune că el și fiul său doresc ca acest canalul să „îi ajute pe copii să consume mai multe legume”.

„Sunt vegetarian pentru că îmi plac animalele și pentru că dacă mâncăm prea multă carne în curând nu vor mai fi animale”, a precizat, la rândul său, micul vegetarian.

„Îmi plac broccoli, mazărea, morcovii și cartofii dulci, smoothie-urile, cușcușul și legumele la grătar. E foarte plăcut să fac videoclipurile; e destul de relaxant”, a adăugat copilul

Bodhi și-a propus un obiectiv ambițios și anume acela de a ajunge la 100 de milioane de abonați. El a spus că prietenii lui de la școală îl consideră „foarte mișto”, datorită videoclipurilor lui.

Mama lui Bodhi, Charlie, spune că fiul ei a refuzat întotdeauna carnea, iar Bodhi le spune oamenilor să nu mănânce carne de când avea trei ani. În schimb, părinții lui mănâncă și carne, deși în trecut au fost vegani

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: baiat vegetarian canal youtube