x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilanţul cutremurului din Italia a ajuns la 291 de victime

Bilanţul cutremurului din Italia a ajuns la 291 de victime

11 Apr 2009   •   00:00

Cel puţin 291 de persoane au murit în urma cutremurului de luni din Italia, noul bilaţ fiind anunţat în această dimineaţă de serviciile de intervenţie, care au recuperat încă o victimă din ruinele de la L'Aquila, relatează AFP, citată de Mediafax.

Începând de vineri după-amiază, pompierii desfăşoară o operaţiune de salvare în zona prăbuşirii unei clădiri de patru etaje din L'Aquila, după ce aparatura specializată şi câinii utilitari au indicat existenţa unor semne de viaţă.

"Este o operaţiune de durată şi foarte dificilă. Semnalele arată că este posibil să existe semne de viaţă, dar poate fi vorba despre un animal sau chiar picături de apă", a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Luca Cari, într-o intervenţie la canalul de televiziune Sky TG24.

Operaţiunile de căutare a unor posibili supravieţuitori urmează să se încheie duminică, la o săptămână după cutremurul violent produs în noaptea de duminică spre luni. Trupul neînsufleţit găsit în această dimineaţă aparţine unei femei, a aprecizat purtătorul de cuvânt. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe