x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Bolnavă” de 4 ani după un accident de mașină, o tânără a fost dată de gol pe Facebook

„Bolnavă” de 4 ani după un accident de mașină, o tânără a fost dată de gol pe Facebook

05 Noi 2022   •   22:10
„Bolnavă” de 4 ani după un accident de mașină, o tânără a fost dată de gol pe Facebook

„Bolnavă” de 4 ani în urma unui accident de mașină, o tânără de 24 de ani a urcat pe Harbour Bridge, a înotat cu delfinii și făcea curse cu obstacole. Viza despăgubiri mari, dar s-a ales cu amendă de 20.000 de lire sterline pentru a evita închisoarea.

Lois Cartridge, în vârstă de 24 de ani, din Bournemouth, a suferit răni ușoare după ce a fost implicată într-un accident rutier, în noiembrie 2018.

Ea i-a spus însă medicului care a examinat-o la puțin peste 6 luni de la accident că era încă atât de grav rănită încât nu poate face exerciții fizice. La scurt timp după accident, însă, Cartridge a postat o fotografie înotând cu delfini, alături de prietenul ei, și a scris "mai bine de atât nu se poate", scrie Daily Mail.

Asiguratorii celuilalt automobilist implicat în accident au descoperit postările acesteia pe Facebook.

Practic, în ziua în care a fost consultată de medic, tânăra participase la cursă cu obstacole de 5 kilometri, iar la scurt timp după aceea a escaladat Harbour Bridge, în timpul unei călătorii în Australia.

Cartridge a recunoscut că și-a exagerat simptomele și acum a fost condamnată la 16 săptămâni de închisoare cu suspendare. Va plăti însă 20.000 de lire sterline pentru sfidarea instanței la Înalta Curte din Londra.

(sursa: Mediafax)

×