x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Breaking news la o televiziune niponă: "Un OZN s-a prăbuşit în Oceanul Pacific!" (VIDEO)

Breaking news la o televiziune niponă: "Un OZN s-a prăbuşit în Oceanul Pacific!" (VIDEO)

14 Dec 2012   •   10:04
Breaking news la o televiziune niponă: "Un OZN s-a prăbuşit în Oceanul Pacific!" (VIDEO)

În 5 decembrie 2012, televiziunea niponă a făcut un anunț șocant anunțând că un OZN s-a prăbușit în apele oceanului Pacific, în apropiere de Okinawa.

Chiar înaintea incidentului, au fost făcute mai multe fotografii care demonstrează cum obiectul spațial cade spre pământ, scrie efemeride.ro. “Prin aceste fotografii am vrut să arătăm lumii că prăbușirea OZN-ului este reală. Fotografia confirmă ceea ce cetățenii din Okinawa au văzut cu câteva zile în urmă. Vrem să aducem nava spațială la suprafață într-o singură bucată și depunem toate eforturile“, ar fi declarat Yoshido Hari, purtătorul de cuvânt al armatei nipone. “Nu este o glumă. Un OZN s-a prăbușit în mare și în prezent se află tot acolo și soluția optimă ar fi să putem scoate nava spațială intactă la suprafață“, a mai declarat Hari.

Întrebat de presă dacă și alte fotografii vor fi făcute publice, purtătorul de cuvânt al armatei japoneze a spus că “deocamdată nu există alte fotografii, dar imediat după ce nava spațială va fi scoasă la suprafață cu siguranță că dovezile vor fi făcute publice“.

×