x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Brigitte Bardot: Carla Bruni este o needucată

Brigitte Bardot: Carla Bruni este o needucată

01 Aug 2010   •   00:00
Brigitte Bardot: Carla Bruni este o needucată

Fostul sex-simbol al anilor '60 s-a pus rău cu prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, despre care spune că este needucată. Totul a început cu darul trimis de Bardot soţiei lui Nicolas Sarkozy, o geantă care face parte dintr-o colecţie exclusivistă, pentru care Bruni nu i-a mulţumit.



Problema, potrivit lui Brigitte Bardot, este aceea că prima doamnă a Franţei nu i-a mulţumit pentru cadou nici măcar printr-un bilet. "Carla Bruni este pe atât de needucată, pe cât este de frumoasă, după cum demonstrează faptul că nu mi-a mulţumit pentru cadoul pe care i l-am trimis", a explicat Bardot.

Până la incidentul cu geanta, Brigitte Bardot, o apărătoare înverşunată a animalelor, o aprecia foarte mult pe Carla Bruni pentru faptul că aceasta nu a purtat niciodată articole vestimentare din piele, nici măcar pe vremea când era model.

Potrivit unor surse apropiate lui Bardot, supărarea actriţei a fost accentuată şi de faptul că preşedintele Sarkozy nu a luat în seamă cererea sa de a interzice în Franţa luptele de tauri.

"I-am trimis o scrisoare cu privire la coride în urmă cu câteva săptămâni, pentru că de trei ani aştept ca vagile sale promisiuni electorale să se împlinească, dar până acum am primit răspunsuri puţin convingătoare, asemănătoare persoanei care mi le-a trimis", a mai spus actriţa.

×
Subiecte în articol: externe