x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni, îngrijorată de sănătatea soţului său

Carla Bruni, îngrijorată de sănătatea soţului său

de Sînziana Stancu    |    25 Mar 2010   •   00:00
Carla Bruni, îngrijorată de sănătatea soţului său

"Prima Doamnă" a Franţei a declarat încă o dată că nu îl sfătuieşte pe soţul său, Nicolas Sarkozy, să candideze pentru încă un mandat în 2012, pentru că este îngrijorată de starea lui de sănătate.



"Ca soţie, cu adevărat nu mi-aş dori să candideze. Poate şi pentru că mă tem că o să-şi neglijeze sănătatea, poate şi pentru că aş vrea să ne trăim viaţa care ne-a mai rămas de trăit în linişte", se confesează Carla în numărul de sâmbătă al publicaţiei Figaro Magazine. "Dar, indiferent care va fi decizia soţului meu, eu o voi respecta", a adăugat ea.

Carla s-a plâns şi de aşa-zişii jurnaliştii care preiau informaţii de pe diferite bloguri care, de curând, au lansat zvonuri despre infidelitatea atât a ei, cât şi a lui Nicolas. "Se servesc de bloguri, ca de o sursă de credibilitate", i-a criticat ea pe ziarişti, adăugând că "zvonurile fac parte din natura umană, chiar dacă înjosesc pe cineva".

Ea este de părere că "zvonurile fără fundament" lansate de surse anonime, cum au fost, de pildă, bloggeri care au semnat "Superman" sau "Mickey" şi care au fost preluate fără nici o reţinere de jurnalişti, sunt "o derivă a democraţiei" şi "pun în pericol titlul de nobleţe al unei meserii al cărui scop este integritatea informaţiei".

×
Subiecte în articol: externe