x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni, muncită de 32 de ori de Woody Allen

Carla Bruni, muncită de 32 de ori de Woody Allen

de Sînziana Stancu    |    29 Iul 2010   •   00:00

Visul fascinant al "Primei Doamne a Franţei", Carla Bruni Sarkozy, de a se lansa într-o nouă carieră a devenit un coşmar încă de la primele turnări.



Şarmanta soţie a preşedintelui francez, care a fost acceptată de cineastul Woody Allen să joace în viitoarea lui producţie, "Minuit a Paris", a fost pusă să repete de 32 de ori o scenă simplă, în care nu avea altceva de făcut decât să meargă pe stradă cu o pâine în mână, scrie purepeople.com.

Carla s-a supus fără să sufle un cuvânt, Allen fiind un perfecţionist, foarte exigent cu actorii săi, pe care îi munceşte ca pe nişte sclavi la galere până când scena iese aşa cum vrea el.
La supliciile şarmantei sale soţii, a asistat însuşi şeful statului, care s-a sacrificat, la două-noaptea, când a doua zi avea o întâlnire cu miniştrii săi, ca să o însoţească şi să o asiste pe platoul de filmare. Sarkozy, despre care se ştie că are un temperament exploziv şi că nu are răbdare, a îndurat două ore, fără să zică nici pâs, scena repetată de zeci de ori de soţia lui. La plecare, i-a strâns şi mâna regizorului, care a rezistat într-un calm desăvârşit la strădaniile de debut ale Carlei.

Debutanta Carla are onoarea să joace alături de nume sonore ale cinematografiei, ca Marion Cotillard, Owen Wilson,
Michael Sheen, Gad Elmaleh, Kathy Bates sau Adrien Brody.  "Minuit a Paris" este cea de-a 41-a producţie a realizatorului american. Filmul este povestea unei familii americane numeroase, care vine în vacanţă la Paris, iar scenele actuale alternează cu secvenţe din anii '20. Avanpremiera mondială ar putea avea loc cu ocazia ediţiei de anul viitor a Festivalului de la Cannes.

×
Subiecte în articol: externe