x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa Albă a dat publicităţii primul portret oficial al Melaniei Trump ca Primă Doamnă

Casa Albă a dat publicităţii primul portret oficial al Melaniei Trump ca Primă Doamnă

04 Apr 2017   •   12:12
Casa Albă a dat publicităţii primul portret oficial al Melaniei Trump ca Primă Doamnă
Sursa foto: CNN - Twitter

Casa Albă a dat publicităţii luni primul portret oficial al Primei Doamne Melania Trump, care a provocat reacţii amestecate în rândul internauţilor, relatează marţi DPA şi AFP. Fotografia, realizată la Casa Albă, îl înfăţişează pe fostul manechin în mantou şi eşarfă negre, cu braţele încrucişate, în faţa unei ferestre. "Sunt onorată să îndeplinesc rolul de Primă Doamnă şi aştept cu nerăbdare să mă pun în slujba poporului american", a declarat Melania Trump într-un comunicat al Casei Albe. 

Imaginea a fost postată şi pe contul oficial de Twitter al Casei Albe, "FLOTUS", fiind redistribuită de aproape 6.000 de ori cinci ore mai târziu şi salutată cu 29.000 de like-uri, dar şi cu peste 3.500 de comentarii, care au suscitat o veritabilă dezbatere. "Cea mai bună Primă Doamnă din toate timpurile", "foarte frumoasă", "splendidă ca întotdeauna", au scris numeroşi admiratori şi admiratoare. 

Amuzându-se pe seama unei presupuse asemănări cu sinistrul personaj din "Star Wars", Darth Vader, unele fotomontaje au suprapus peste chipul Primei Doamne fascicule cu lasere. Alţii internauţi au scris, în glumă, că imaginea a fost sponsorizată de celebrul program de editare a imaginii Photoshop. 

Au existat şi internauţi care au comparat-o pe Melania Trump cu Jackie Kennedy sau Michelle Obama. "Michelle îmi lipseşte. Aceste portret are un aer atât de puţin realist pentru femeia obişnuită. Deprimant şi dezgustător", scrie o internaută. Soţia lui Barack Obama nu a fost însă nici ea scutită de critici pentru primul său portret oficial din 2009 pentru că a decis să pozeze într-o rochie fără mâneci în luna martie, afişând un zâmbet larg. "Prea relaxată", au apreciat atunci unii internauţi şi comentatori, aminteşte Agerpres

Melania îşi va concentra activitatea la Casa Albă pe combaterea intimidării în mediul online, dar este interesată şi de problemele copiilor şi ale femeilor, potrivit unui profil dat publicităţii pe site-ul Casei Albe. În luna martie, ea a participat la mai multe evenimente care celebrau femeile, inclusiv reuniunea unei comisii pentru susţinerea drepturilor femeii, fiind şi persoana care a înmânat premiile internaţionale ale Departamentului de Stat pentru femei. 

Fostul manechin de origine slovenă în vârstă de 46 de ani trăieşte încă la New York cu fiul cuplului, Barron, în ciuda faptului că magnatul imobiliarelor s-a mutat la Casa Albă la 20 ianuarie. Ea se deplasează însă frecvent la Washington pentru apariţii oficiale şi se întâlneşte cu preşedintele american în reşedinţa lor privată din Florida, la Mar-a-Lago, unde acestuia îi place să-şi petreacă weekend-urile.

Sursă foto: CNN - Twitter 

×