x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazinourile din Macao se vor redeschide, după ce trăseseră obloanele din cauza coronavirusului

Cazinourile din Macao se vor redeschide, după ce trăseseră obloanele din cauza coronavirusului

17 Feb 2020   •   15:24
Cazinourile din Macao se vor redeschide, după ce trăseseră obloanele din cauza coronavirusului
Sursa foto: antena3

Guvernul din Macao a anunţat că va redeschide peste câteva zile toate cazinourile din regiune, după ce aceste stabilimente au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus.

Uşile cazinourilor din Macao se vor redeschide pe 20 februarie la miezul nopţii, spre uşurarea guvernanţilor acestei regiuni autonome chineze, una dintre cele mai mari pieţe a jocurilor de noroc din lume.

Industria cazinourilor din Macao şi-a încetat activitatea la începutul lunii februarie, după ce un angajat de la Galaxy Casino a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus, potrivit cotidianului South China Morning Post din Hong Kong.

Specialiştii se aşteaptă ca redeschiderea cazinourilor să rămână însă un eveniment discret, în contextul în care guvernul din Macao continuă să recomande rezidenţilor să rămână în propriile locuinţe şi să îşi diminueze contactele cu semenii lor, iar legăturile de transport spre oraş - cu trenul, pe poduri sau cu avionul - rămân închise sau cu funcţionare redusă.

Macao a confirmat 10 cazuri de infectare cu acest virus potenţial letal, iar cinci dintre acești pacienţi s-au însănătoşit între timp, relatează cotidianul local Macao Daily.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cazinou macao coronavirus