x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel puţin 22 de morţi şi numeroşi dispăruţi în urma ploilor torenţiale din vestul Indoneziei

Cel puţin 22 de morţi şi numeroşi dispăruţi în urma ploilor torenţiale din vestul Indoneziei

13 Oct 2018   •   16:20
Cel puţin 22 de morţi şi numeroşi dispăruţi în urma ploilor torenţiale din vestul Indoneziei

Inundaţiile şi alunecările de teren cauzate de ploile torenţiale care au lovit de miercuri insula Sumatra, din vestul Indoneziei, s-au soldat cu cel puţin 22 de morţi şi numeroşi dispăruţi, au anunţat sâmbătă autorităţile, citate de AFP şi Xinhua. 
         
De asemenea, 15 persoane au fost rănite şi cel puţin 48 de case au fost distruse în urma acestor dezastre naturale, frecvente în acest vast arhipelag tropical. 
                 
În provincia Sumatra de Nord, cel puţin 17 persoane şi-au pierdut viaţa din cauza intemperiilor, dintre care 11 elevi ai unui internat islamic din satul Muara Saladi, situat în districtul Mandailing. 

Băieţii au murit vineri după amiaza în timpul orelor, loviţi de resturile unei clădiri distruse de viituri, a indicat purtătorul de cuvânt al Agenţiei naţionale pentru gestionarea dezastrelor, Sutopo Purwo Nugroho. 

"Operaţiunile de salvare au fost îngreunate de alunecările de teren din mai multe zone afectate", a declarat pentru AFP un responsabil la nivel de provincie al agenţiei citate, Riadil Lubis.AGERPRES

×
Subiecte în articol: morti inundatii indonezia