x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Celine Dion: „Ce se întâmplă când ai totul?”

Celine Dion: „Ce se întâmplă când ai totul?”

de Sebastian S. Eduard    |    14 Feb 2012   •   21:00
Celine Dion: „Ce se întâmplă când ai totul?”

Exista situatii in care nici macar nu e nevoie sa se afle care este rezultatul autopsiei pentru a cunoaste cauza mortii unei persoane, pare sa creada cantareata canadiana Celine Dion, si ea una dintre cele mai premiate vedete de muzica din lume. Ea a sustinut intr-o interventie telefonica la emisiunea 'Good Morning America' ca pe Whitney Houston au ucis-o drogurile.

Celine Dion a legat moartea lui Whitney Houston de cea a altor persoane faimoase care au murit din pricina consumului de droguri: 'Cand te gandesti la Elvis Presley, Marilyn Monroe si Michael Jackson si Amy Winehouse, sa ajunga dependeti de droguri astfel, indiferent de motivele care i-au condus acolo... Sunt de vina stresul si influenta negativa? Ce se intampla cand ai totul?', a mai comentat ea, citata de TMZ.

Cantareata Celine Dion si-a exprimat admiratia pentru Whitney, spunand: 'A fost intotdeauna o inspiratie pentru mine... E foarte trist ca drogurile, oamenii rai si influenta negativa au avut castig de cauza. Au avut castig de cauza in fata viselor ei. Au avut castig de cauza in fata dragostei sale si a dragostei de mama'.

×
Subiecte în articol: externe whitney houston