x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Focuri de armă într-un cinematograf și într-un magazin din Liverpool

Focuri de armă într-un cinematograf și într-un magazin din Liverpool

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   15:30
Focuri de armă într-un cinematograf și într-un magazin din Liverpool

Mai multe focuri de armă au fost auzite într-un cinematograf și într-un magazin din Liverpool. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar polițiștii au reținut un bărbat, potrivit Sky News.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost arestat după ce au fost trase împușcături în trei locuri din Liverpool, inclusiv într-un cinematograf în care oamenii se uitau la un film, a anunțat poliția. Potrivit anchetatorilor, este pentru prima dată când un incident grav se produce în acea zonă a comunității.

Conform primelor informații, un bărbat înarmat a intrat în clădirea cinematografului și a amenințat doi membri ai personalului înainte de a pleca. Pe stradă, el ar fi tras în aer înainte de a pleca într-o mașină. Apoi, poliția a fost informată că au fost împușcături pe o proprietate din zonă. De asemenea, s-au auzit împușcături într-un magazin de ziare, iar martorii au relatat că un bărbat a amenințat vânzătoarea și a cerut bani. Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentelor.

Toate cele trei locuri în care s-au auzit împușcăturile se află pe o rază de trei mile una de cealaltă.

Bărbatul a fost reținut joi dimineață. În zonă au fost trimise mai multe patrule de poliție, iar complexul comercial și cinematograful vor rămâne închise.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cinematograf liverpool arma