x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Compania aeriană rusă susține că avionul Airbus A321 s-a prăbușit din cauza unui factor extern

Compania aeriană rusă susține că avionul Airbus A321 s-a prăbușit din cauza unui factor extern

02 Noi 2015   •   12:30
Compania aeriană rusă susține că avionul Airbus A321 s-a prăbușit din cauza unui factor extern

Compania aeriană rusă Metrojet (Kogalumavia), care deținea aparatul de zbor Airbus A321, prăbușit sâmbătă în Egipt, oferă asigurări că tragedia a fost provocate de un factor extern.

Mai mult decât atât, o persoană din conducere susține că ar fi fost imposibil ca avionul să explodeze în timpul zborului din cauza unei erori tehnice sau a pilotului.

Potrivit www.elmundo.es, Victor Yung, directorul adjunct al Metrojet, susține că echipajul a pierdut complet controlul aeronavei și că nu a existat nicio intenție de a informa că există o situație de urgență.

Filiala din Egipt a Statului Islamic, Wilayat Sina, și-a asumat responsabilitatea pentru tragicul accident în care au murit 224 de persoane prin intermediul unei filmări a cărei autenticitate nu a fost confirmată.

Totuși, atât guvernul rus cât și cel egiptean susțin însă că avionul s-a prăbușit din cauza unei erori tehnice și neagă ipoteza unui atac terorist. 

×