x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crima ca in telenovele

Crima ca in telenovele

02 Feb 2004   •   00:00

O crima misterioasa, in care se amesteca religia, infidelitatea, razbunarea si suspansul alimenteaza imaginatia intregii Suedii.

CRIMA. Totul a inceput cu uciderea, la inceputul lunii ianuarie, a sotiei unui pastor penticostal, acuzat de deviatii sectare. La 10 ianuarie este descoperit cadavrul Alexandrei Fossmo, in varsta de 23 de ani, ucisa in patul sau cu mai multe gloante de revolver. In aceeasi zi, un vecin al Alexandrei este grav ranit de gloante trase din aceeasi arma. In ziua urmatoare, o fosta doica a copiilor pastorului, agresata violent in trecut de catre Alexandra, este arestata.

COMPLICATII. De aici, evenimentele o iau complet razna: desi doica marturiseste crima, anchetatorii se indoiesc de declaratia pastorului, Helge Fossmo, care a dat asigurari ca nu a auzit impuscaturile, desi dormea in camera alaturata. Anchetatorii ii pun telefonul sub urma rire si descopera ca sotul femeii ucise are de mai mult timp o legatura extraconjugala cu sotia vecinului ranit. Amandoi sunt retinuti si inculpati pentru complicitate si instigare la crima, mai ales ca si prima sotie a murit in conditii suspecte.

×
Subiecte în articol: externe