x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crima de la coafor, în atenţia mass-media internaţională: "Doi morţi şi şase răniţi, într-un atac armat, în capitala României"

Crima de la coafor, în atenţia mass-media internaţională: "Doi morţi şi şase răniţi, într-un atac armat, în capitala României"

de Cristian Ionescu    |    06 Mar 2012   •   08:48
Crima de la coafor, în atenţia mass-media internaţională: "Doi morţi şi şase răniţi, într-un atac armat, în capitala României"

Presa internationala acorda o atentie deosebita nefericitului eveniment din Capitala, in care si-au pierdut viata doua persoane, alte sase fiind ranite.

AFP: Un roman deschide focul intr-un salon de coafura: doi morti, sase raniti. Si agentia France Presse a relatat despre incidentul de la coaforul din Bucuresti, soldat cu moartea a doua persoane si ranirea altor sase. "Agresorul, un barbat in varsta de 53 de ani, lucra ca sofer la Ministerul de Interne. El a fost retinut la cateva minute dupa atac', relateaza AFP, care precizeaza ca barbatul a vrut sa se razbune pe sotia sa, angajata salonului respectiv, pentru ca aceasta ceruse divortul. Informatia a fost preluata si de alte mijloace de informare de limba franceza, cum ar fi Le Nouvel Observateur, Metro Montreal, site-ul postului de radio 985fm.ca sau Ouest-France.

The Washington Post titreaza: "Doi oameni ucisi si alti sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un salon de coafura din capitala Romaniei", citandu-l pe Marius Iacob, prim-adjunctul procurorului general al Romaniei spunand "Soferul de ambulanta Gheorghe Vladan a impuscat opt persoane, din care doua au decedat, arma fiind recuperata de procurori".

Yahoo News scrie "Romania: Doi morti, sase raniti in tr-un atac armat la un salon de coafura", descriind aceleasi fapte. In plus, se mentioneaza relatiile tensionate dintre criminal si sotia sa, precum si aspectul strazii aglomerate, in momentul in care barbatul a inceput sa traga.

Si televiziunile au comentat subiectul, CBS News si Fox News titrand: "Atac armat la un coafor din Romania: Doi morti si sase raniti", oferind aceleasi informatii, preluate de pe agentiile de stiri, descriind cum barbatul a intrat in coafor si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor care se aflau acolo.

×