x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net

Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net

de Redacția Jurnalul    |    28 Sep 2024   •   16:40
Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net
Sursa foto: Hepta

Un adolescent de 17 ani din Viadana, Italia, a mărturisit că a ucis o femeie de 42 de ani „din curiozitate", pentru a afla cum e să iei o viață. Femeia era din România, divorțată și mamă a doi copii.

În zilele anterioare, adolescentul a căutat pe internet informații privind practici sexuale extreme. Joi, 19 septembrie, s-a uitat pe profilurile femeilor de pe site-urile de întâlniri și, în cele din urmă, s-a înțeles la telefon cu românca Maria Campai, care se afla la o soră din Parma.

Cei doi s-au întâlnit pe o stradă întunecată din Viadana, o localitate cu 20.000 de locuitori din provincia Mantova. Adolescentul îi promisese femeii bani, conform Milano Corriere. Ulterior, femeia a dispărut timp de o săptămână, după care polițiștii au reușit să îl prinză pe tânăr.

„Am vrut să știu cum e să ucizi”, sunt cuvintele pe care, potrivit Gazzetta di Mantova, le-ar fi rostit adolescentul, într-un fel de confesiune făcută carabinierilor, adolescentul de 17 ani, acuzat că a ucis-o cu premeditare pe Maria Campai în garajul locuinței sale și că i-a ascuns apoi cadavrul în grădina unei case nelocuite din apropiere.

Băiatul nu a dat niciun semn de părere de rău. Pasionat de arte marțiale, el ar fi ucis femeia cu mâinile goale, căutând mai întâi pe internet de mai multe ori cum să facă acest lucru.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: crima romanca Italia curiozitate